Activități

Dor de Eminescu

                                                  ,,Într-o lume relativă Ce-a făcut și-a desfăcut Eminescu-i remușcarea Dorului de absolut.’’   

Mai mult

Răsunetul Bucuvinei

Motto: Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc citesc doar o pagină. ( Sf.Augustin)     

Mai mult

Atelier de restaurare

În perioada 26-30 August 2019 elevii de la Centrul de Excelență în Construcții împreună cu profesorii  și angajați ai muzeului au fost protagoniștii atelierului de lucru „Tehnici de #restaurare aplicate în practică: curățire, consolidare și integrare” organizat de către Proiectul #Twinning "Suport pentru promovarea patrimoniului cultural în Republica Moldova, prin păstrarea și protecția acestuia" finanțat de Uniunea Euroeana, în colaborare cu #Ministerul #Educației, #Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău.

Mai mult

Ora Cărții

     Ring  Intelectual       22.05.19

Mai mult

Ziua Sanatații 2019

      În Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău a devenit o tradiție ca în fiecare an , în luna mai, să se desfășoare ”Ziua Sănătății”, unde se face bilanțul activităților sportive.       Așadar pe data de 22-05-2019 s-a desfățurat ziua sănătății, cu un program sportiv bogat la care au participat peste 350 elevi din anul I-III de studii.

Mai mult

Turneul Republican de mini - fotbal

Sub egida Federaţiei Moldoveneşti de fotbal şi Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al RM    14.11.18  

Mai mult

Activitate extracurriculară

Ștefan cel Mare și Sfânt, domnitor legendar.          07.11.18  

Mai mult

Nu putem să educăm tineri, decât pe modele și exemple memorabile

Un profesor e un izvor, ce curge lin spre viitor !!!   18.10.18  

Mai multRăsunetul Bucuvinei

Motto: Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc citesc doar o pagină.

( Sf.Augustin)

    

Un grup de elevi ai Centrului de Excelență în Construcții au fost recent într-o excursie de studiu în România. Au vizitat Bucovina-o zonă încărcată de cultură, cult și istorie. Un veritabil mijloc de cunoaștere a unui colț de poveste cu o natură mitică, unde poți învăța direct despre legendele marilor domnitori, faptele lor mărețe, istoria zbuciumată, despre artă și construcțiile medievale unice. Aprofundarea percepției limbii și literaturii române ancorat în spațiul tradiției, valorilor, sacralității și a idealurilor de unitate, renaștere. Oportunitatea de valorificare a demnității naționale, potențialului artistic, precum și  promovarea imaginei instituției.

 

 

Condur Ludmila,

profesor, gr.didactic I


Returnare